Vitchoklad pannacotta med hallonmys...


En riktig dessert klassiker! Vi hade denna efterrätt en nyår och den blev väldigt uppskattad!

Du behöver till ca 4-6 personer:

2dl vispgrädde
2dl mjölk
1dl strösocker
4st blötlagda gelatinblad
240g vitchoklad, hackad

1pkt frysta hallon

Gör så här: Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i ca 20min innan tillagning
koka upp grädde, mjölk i en kastrull.
Tag kastrullen från värmen och tillsätt socker och chokladen
rör om tills chokladen smält
krama ordentligt ur vattnet från gelatinbladen och lägg i dom också
låt allt smälta.
Häll sedan upp i portionsformar ex martiniglas...Låt stelna i kylen minst ett par timmar.
När pannacottan  skall serveras lägg på en matsked hallon och en klick grädde. Riv sedan lite mjölkchoklad över...
Låt det smakas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0